Dlaczego Abiturient?

Oferujemy Ci najlepszy w Krakowie stosunek jakości do ceny. Nasza oferta jest pewna i stała od lat. Sprawdź opinie kursantów, sprawdź doświadczenie. Zapraszamy Cię także do obejrzenia Galerii, w której dzięki uprzejmości naszych Uczniów co roku możemy pokazać zdjęcia z niektórych zajęć. 

Skrócona oferta

  • W cenie kursu co miesięczne darmowe wykłady/warsztaty ze wszystkich przedmiotów! - dla wszystkich chętnych kursantów - bez względu na przedmiot, na jaki uczęszczasz na kursie!
  • Liczba kursantów w grupie to 3, 4 lub 5 osób - nigdy nie przekraczamy magicznej piątki! :)
  • Termin wybierasz Ty i Twoi koledzy z grupy na spotkaniu organizacyjnym - niczego Ci z góry nie narzucamy.
  • Płacisz co miesiąc. Nie wymagamy płatności za cały kurs z góry.
  • Cena nie zależy od liczby osób w grupie, nie zmienia się w trakcie kursu, jest także niższa, niż godzina prywatnych korepetycji. Tutaj nikt nie zmarnuje Twojego czasu.
  • Wszystkie materiały są darmowe.
  • Konsultacje na żywo lub przez e-mail - nasi nauczyciele pomogą Ci w pisaniu prac, robieniu zadań, szukaniu i wyborze lektur, skryptów, podręczników.
  • Program nastawiony na maksymalne opanowanie materiału, wysoki wynik na maturze i poszerzenie umiejętności ucznia.
  • Do tego - jak co roku - kawa, herbata, woda mineralna i przeróżne cukierki (zależnie od fantazji i próśb).

Ankieta - ocena kursów

Wyniki ankiet on-line przeprowadzonych anonimowo wśród uczniów z roku szkolnego 2014/2015.

Ankiety przeprowadzone w sierpniu 2015.

Ocena prowadzącego

Czy poleciłbyś swoim znajomym nasze usługi?

Komentarze umieszczone przez uczniów w ankietach:

Największą zaletą jest fajna atmosfera na zajęciach i bardzo dobre tłumaczenie zagadnień przez prowadzącego, wad nie zauważyłam. (chemia Robert) 8/25/2015 7:40 PM 

Szybka, skuteczna realizacja calego materialu. Co do wad- absolutny brak :))  (Chemia Robert) 8/24/2015 2:31 AM 

Zaleta: systematycznosc w powtarzaniu i ćwiczeniu materiału. Wada: ewentualnie zajęcia mogłyby odbywac się dwa razy w tygodniu (chemia Robert) 8/23/2015 6:45 PM 

Zaleta: Nauka w małych grupach i dzięki temu dobry kontakt z nauczycielem. Możliwość korzystania z warsztatów z innych przedmiotów. Wada: brak :) (biologia Michał)  8/22/2015 12:49 PM 

Dobre podejście do ucznia (chemia Robert)  8/20/2015 9:12 PM 

Profesjonalne podejście prowadzącego do prowadzenia zajęć. Dobry kontakt i możliwość wybrania dogodnego dla siebie terminu. Żadnych wad ;) Wszystko było super! (chemia Robert)  8/18/2015 9:26 PM 

Zaleta : rewelacyjnie tłumaczony materiał i świetnie wybierane i tłumaczone zadania, które miały duże prawdopodobieństwo pojawienia się na maturze Wada : nie potrafię żadnej wymyślić :D(chemia Robert)8/18/2015 9:08 PM 

Zaleta: otwartość umysłu Wada: kurs uwieńczony maturą:)  (chemia Robert)  8/18/2015 8:07 PM 

Doskonali nauczyciele, wszystko tłumaczą jasno i nie denerwują się, kiedy muszą wielokrotnie powtarzać (chemia Robert) 8/18/2015 7:56 PM 

Elastyczność czasowa oraz świetnie wykwalifikowana kadra. (biologia Michał)  8/18/2015 7:54 PM 

Zaleta to zdecydowanie możliwość komunikacji i możliwość rozmowy oraz dobry nauczyciel. (brak wad) (angielski Tomasz) 8/18/2015 7:53 PM 

Pan Robert mistrzowsko tłumaczy każde trudne zagadnienie 8/18/2015 6:25 PM 

Zaleta: macie super kontakt z młodzieżą, nigdy nie bałam sie o nic zapytać, nawet jesli pytałam o jedna rzecz milion razy (biologia Michał)  8/18/2015 6:21 PM 

Największa zaleta: prowadzący ;)  8/18/2015 5:06 PM 

Trudno wybrać. Albo i znaleźć ;) Cały kurs był bardzo dobry, fajna atmosfera. Zaletą było niewątpliwie pozytywne nastawienie i poczucie humoru pani Moniki oraz niekiedy humorystyczne tłumaczenie potrzebnych zagadnień. 8/18/2015 4:28 PM

Zaleta - dobry kontakt prowadzących z uczestnikami kursu, przyjazna atmosfera (zarówno na zajęciach, jak i na warsztatach) Wada - nic nie przychodzi mi do głowy ;) (angielski Tomasz)  8/18/2015 2:10 PM

Największa zaleta: Pan Łukasz, nauczyciel historii i wosu. 8/18/2015 1:27 PM

Zaleta - robimy to co do matury najważniejsze (chemia Robert)  8/18/2015 12:32 PM

Zaleta - dużo śmiechu połączone z pracą, co powodowało ze było przyjemnie. Wady raczej nie ma.(matematyka Iwo)  8/18/2015 12:07 PM

Największą zaletą jest rzetelność w przygotowaniu zajęć oraz otwartość na pojawiające się podczas powtórki problemy. (chemia Robert)  8/18/2015 12:02 PM

Genialny prowadzący i cukierki. + kawa nie raz ratowała mi życie. Minusem były terminy zajęć , ale to akurat sam ustalałem na sobotni poranek (historia/wos Łukasz) 8/18/2015 11:46 AM 

Pan Robert nie przyjmuje opcji, że nie zrozumiem któregoś zadania. Tłumaczy na różne sposoby aż do skutku. 8/23/2015 6:45 PM 

Pan Michał jest mistrzem w tworzeniu świetnej atmosfery na zajęciach :-) 8/23/2015 6:38 PM 

Dzięki zajęciom z biologii miałam motywację aby regularnie zaglądać do książek. Z tego przedmiotu czułam się najlepiej przygotowana do matury. (biologia Michał)  8/22/2015 12:49 PM 

Najlepszy nauczyciel chemii pod słońcem ;) Za tymi zajęciami się tęskni! (chemia Robert)  8/18/2015 9:26 PM 

Pan Robert jest jedną z najlepiej tłumaczących chemię osób, z jakimi się spotkałam. Bardzo dużo zadań mających ogromne szanse na pojawienie się na maturze( co się sprawdziło), tłumaczenie wszystkiego do skutku w bardzo prosty i przystępny sposób, świetna atmosfera na zajęciach ( humor Pana Roberta :D), naprawdę widoczne zaangażowanie i pasja :) ten kurs to jedna z najlepszych edukacyjnych decyzji w moim życiu :D NAJLEPSZE !!!! 8/18/2015 9:08 PM 

Humor i otwartość pani Moniki, jej motywacje i wspierania sprawiły, że nabrałam dużej pewności siebie w zadaniach :) rozwiązywaliśmy ich naprawdę mnóstwo, jednocześnie czując luźną bezstresową atmosferę, która dodatkowo niwelowała maturalny stres :) bardzo dużo ciekawostek + opowiadań z prywatnych doświadczeń , ogólnie świetna sprawa na powtórke materiału, ćwiczenia i utrwalanie wiadomości :D gorąco polecam !:)8/18/2015 9:01 PM 

Pan Michał nie dość, że bardzo mądry i idealnie przygotowuje do matury, ma też świetne poczucie humoru i bardzo przyjemnie się na niego patrzy :) 8/18/2015 7:54 PM 

Dzieki Panu Robertowi wreszcie przestała mi sie śnić po nocach stała dysocjacji, ktorej nienawidziłam. Okazało sie, ze nie jest taka straszna :) 8/18/2015 6:25 PM 

Zajęcia z Tomaszkiem były świetną zabawą i idealnym odstresowaniem w tym trudnym okresie przed maturą, która również po takich przygotowaniach poszła mi świetnie. Polecam bardzo! ;) 8/18/2015 5:06 PM  

Bardzo polecam! Pan Tomek traktuje uczniów jak dobrych przyjaciół - mnie to pomogło uwierzyć w siebie, a sama nauka była o wiele przyjemniejsza niż w szkole. 8/18/2015 2:10 PM 

Świetny kurs, wartościowi ludzie, genialny wykładowca (p. ŁUKASZ) i nauka w ciekawy sposób, to właśnie nasz ABI :) 8/18/2015 1:27 PM 

Synonim świetnie spędzonego czasu, poznania ciekawych osób i nauki do matury, to właśnie ABITURIENT :) (polski Justyna) 8/18/2015 1:22 PM 

"Nie traccie punkciorów na głupich rzeczach!" (chemia Robert) 8/18/2015 12:32 PM 

Nie było ani jednej lekcji bez dowcipu :-D 8/18/2015 12:07 PM 

Chcę bardzo podziękować Panu Robertowi za poświęcony czas i dobrą energię. Wszystko to z czym miałam problem podczas powtórki chemii w domu zostało dokładnie wytłumaczone, ponad to nauczyłam się chemicznie kombinować i nie dałam się maturalnym haczykom. Teraz wiem, że spełniłam postawione sobie cel. Witaj stomatologio! :) 8/18/2015 12:02 PM 

Pan Łukasz jest na tyle dobry, że nawet po dobrej piątkowej imprezie, zawsze miałem siłę i ochotę pojawić się na zajęciach o 9.00 w sobotę. Myślę, że to wyraża skalę poświęcenia i motywacji do pracy. Zdecydowanie polecam ;) 8/18/2015 11:46 AM

Największa zaleta: opanowanie pana Iwa i wiara w to, że komuś uda się dojść do rozwiązania zadania Największa wada: szkoda, że te zajęcia się już skończyły 9/8/2015 11:55 AM 

Pan Iwo to niesamowicie cierpliwa i opanowana osoba. Bardzo miła i motywująca do pracy jest także jego wiara w to, że komuś uda się dojść do rozwiązania zadania. Gdy wspominam naukę matematyki w AB, zawsze zaczynam się śmiać, gdy przypominam sobie jak robiłem jakieś zadania i po kilku minutach pisania przeze mnie kompletnych głupot pan Iwo mówił: "To trudne zadanie, ale myślę, że ty je zrobisz" - a ja w myślach odpowiadałem: "A ja myślę, że jednak nie". Pan Iwo to także osoba, z którą zawsze można było porozmawiać i zastanowić się nad najróżniejszymi tematami :D Krótko mówiąc - ŚWIETNA ATMOSFERA! :) 9/8/2015 11:55 AM

Pan Michał, to chyba najsympatyczniejsza osoba, jaką kiedykolwiek poznałem :D Na każdej lekcji można było sobie pożartować i usłyszeć bardzo śmieszne opowiadania, jak choćby to o ogonobiczu egipskim, które mnie osobiście najbardziej rozbawiło :) Ale pan Michał jest także osobą gotową i chętną do pomocy - nie tylko na zajęciach i w sprawach związanych z maturą, ale także poza nimi i związanymi przykładowo z konkursami i olimpiadami. Życzę każdemu takiego nauczyciela!  9/8/2015 11:41 AM 

Wyniki ankiety on-line przeprowadzonej wśród uczniów w roku 2013/2014.

Ocena prowadzącego

 

Czy poleciłbyś

 

Wyniki ankiety on-line przeprowadzonej wśród uczniów w roku 2012/2013.

ocena prowadzących

ankieta 2012/2013

 

Wśród naszych krakowskich Uczniów na półmetku kursów maturalnych w roku 2011/12 przeprowadziliśmy ankietę. Na pytania odpowiedziało 94% podopiecznych. Skala ocen od 1 do 6. Podane wyniki są średnią arytmetyczną.

Jak oceniasz atmosferę podczas zajęć? : 5,79
Jak oceniasz przygotowanie prowadzącego? : 5,72
Jak oceniasz organizację zajęć? : 5,65
Ogólna ocena usług w Abituriencie? : 5,81
Jak prezentuje się cena kursu w stosunku do jakości usługi? : 5,87

Opinie

Najnowsze komentarze naszych uczniów można znaleźć w zakładce kadra/przedmioty.

Sprawdź co piszą o nas w internecie!

Nasi Uczniowie o nas w Gazecie Wyborczej.

 

Zajęcia prowadzone na bardzo wysokim poziomie i w ciekawy sposób - Uczeń, chemia 2011/12

 

W liceum żaden polonista nie wzbudził mojego zainteresowania swoim przedmiotem. Dopiero tutaj to się udało - Uczennica, j.polski 2011/12

Miła atmosfera, pyszna kawa, przystępny sposób nauczania - polecam serdecznie! - Uczeń, matematyka 2011/12

Więcej takich nauczycieli! Zielony pisak - maturalne koło ratunkowe ;) - Uczeń, wos/historia 2011/12

Świetny kurs, bawiłam się o wiele lepiej, niż powinnam... Bardzo solidne przygotowanie do matury, no i ten zapas słodyczy! - Uczennica, chemia 2011/12

Super atmosfera na zajęciach. Dobre kursy są dobre! - Uczennica, biologia 2011/12

Kocham Panią Kasię! Jej prezentacje to świetny sposób na utrwalanie wiadomości - Uczennica, historia 2011/12

Zajęcia z "nejtivem" były ekstra! Pan od angielskiego - super! - Uczennica, j. angielski 2011/12

Polecam wszystkim kurs. Dzięki niemu nadrobiłam wiele zaległości. Myślę, że teraz spokojnie mogę podejść do matury - Uczeń, geografia 2011/12

Plus sto punktów dla Pana Łukasza! - Uczeń, wos/historia 2011/12

Uciszanie nas cukierkami mordoklejkami... - Uczennica, chemia 2011/12

Fajnie, że Abiturient ma małpkę:) - Uczeń, biologia 2011/12

Elfiki są niesmaczne! A prowadzący słodzi herbatę trzema łyżeczkami cukru. To niezdrowe. - Uczennica, matematyka 2011/12

Abiturient to źródło pozytywnej energii! Macie pyszne cukierki :) - Uczennica wos/ historia, 2010/2011

Można się wymieniać opiniami i dyskutować, to jest bardzo cenne! - Uczennica wos, 2010/2011

Kurs przydatny nawet dla studentów - Uczeń biologia, 2010/2011

Przez zajęcia w Abituriencie przestałam się bać podchodzenia do tablicy - Uczennica matematyka, 2010/2011

Prowadząca, p. Justyna, to niesamowicie zabawna i optymistyczna osoba, która zachęciła mnie do nauki polskiego! Dowiedziałam się ciekawostek z życia pisarzy i teraz wiem też, jakie filmy oglądać, żeby być na bieżąco z kinematografią! - Uczennica j.polski, 2010-2011

Na lekcjach matmy nastąpiło obalanie mitów (antygrawitacja kota i kanapki posmarowanej masłem)! Jędrek to "myth buster":) - Uczeń matematyka, 2010/2011

Nie pamiętam, kiedy ostatnio nauka przychodziła mi z taką łatwością. Dobry, wesoły wykładowca bardzo motywuje do pracy i sprawia, że z radością przychodzę na zajęcia - Uczennica wos, 2010/2011

Jestem bardzo mile zaskoczona, że czas poświęcony na naukę można spędzić w tak radosny sposób - Uczennica j.polski, 2010/2011

Robert jest KUL! A poziom nauczania belissimo (czy jakoś tak;) - Uczeń chemia, 2010/2011

Atmosfera bardzo fajna, prowadzący cierpliwy i potrafi porządnie wytłumaczyć materiał - Uczennica biologia, 2010/2011

Dzięki temu kursowi (i wspaniałej prowadzącej) na nowo pokochałam poezję, którą skutecznie obrzydziła mi moja szkolna polonistka - Uczennica j.polski, 2010/2011

Jestem bardzo zadowolona z kursu!:) Miła atmosfera, herbata i cukierki sprawiają, że wiedza łatwiej wchodzi do głowy. Kurs godny polecenia! -Uczennica j.polski, 2010/2011

Świetnie przygotowany do zajęć p. Robert, przemiły p. Paweł, pyszne cukiery i wspaniała atmosfera - Uczeń biologia/chemia, 2010/2011

Dobrze przygotowany do zajęć prowadzący daje o wiele więcej, niż nauczyciel w szkole - Uczeń biologia, 2010/2011

Jest MOC! - Uczeń geografia, 2010/2011

Czy w sobotę, w weekend, w święta - wpadaj do Abiturienta! - Uczennica gegrafia, 2010/2011

Chętnie by się zostało na jeszcze jeden rok, a tu maturę trzeba zdawać :( - Uczeń chemia, 2010/2011

Świetna atmosfera na zajęciach, a niektóre żarty prowadzącego na długo zapadną mi w pamięć;) - Uczennica wos, 2010/2011

Małe grupy, fajni ludzie, ciepło - czego chcieć więcej?! - Uczennica biologia, 2010/2011

Super przygotowani nauczyciele, ciekawie prowadzone lekcje i miła atmosfera. Oby tak dalej! - Uczeń matematyka, 2010/2011

Żal odchodzić! - Uczennica j.angielski, 2010/2011

Warto zauważyć, że zajęcia łączą miłą atmosferę z rzetelnością ich prowadzenia - Uczennica historia, 2010/2011

Kursy Abiturient - jeden z niewielu powodów dla których zostałam w Krakowie po rezygnacji ze studiów - Uczennica, j. angielski, j. polski, biologia 09/10

Szkoda, że już koniec - Uczennica, chemia 09/10

Wiecej takich nauczycieli jak w Abituriencie!!! - Uczennica, matematyka 09/10

Najlepszy nauczyciel od polskiego jakiego miałem. Po prostu Mistrz! Jakbym miał pieniądze zapisałbym się za rok na polski :D - Uczeń, j. polski 09/10

Motywujący kurs, pomaga w przemożeniu niechęci do przygotowań do matury - Uczennica, matematyka 09/10

Nie tylko sucha wiedza, sama teoria. Można porozmawiać na wiele ciekawych tematów na tych zajęciach,co jest również związane z matematyką - Uczennica, matematyka 09/10

Prezentacje u p. Doroty i jej stosunek do kursantów zasługują na nagrodę Nobla - Uczennica, biologia 09/10

Jakbym miała w szkole takiego nauczyciela matematyki jak pan Jędrek, maturę zdałabym na pewno na 100%, a przygotowanie się do lekcji to byłaby sama przyjemność. - Uczennica, matematyka 09/10

Liczne dygresje pozwalające wszechstronne poznanie tematu i "ugryzienie go z zupełnie innej strony, niż w szkole" - Uczennica, WOS 09/10

Możliwe, że tu dowiedziałam się więcej niż w szkole - Uczennica, j. polski 09/10

Super atmosfera, ciekawie prowadzone zajęcia - Uczennica, geografia 09/10

A zatem...bardzo miła i przyjazna atmosfera, zajęcia są naprawdę mega interesujące i pomocne w przygotowaniach do matury - Uczennica 07/08

Lekcje oraz prowadzący -> rewelacja. Bardzo efektywny sposób nauczania. - Uczeń 07/08

Małe grupy, fantastyczna atmosfera, tanie, możliwość zmiany godzin spotkań. Polecam! - Uczeń 07/08

Pomogliście mi utrwalić materiał i zmobilizować się do regularnej pracy. Dostałam się na studia! Dzięki i pozdro dla Roberta!!! - Uczennica 06/07

Abi...hmm...bo nie ma nic lepszego :P - Uczennica 07/08

Bardzo profesjonalnie prowadzone lekcje, bardzo fajni ludzie, orom zdobytej wiedzy. Jakby nie abiturient- nie wiem jakbym zdała tegoroczna maturę... - Uczennica 06/07

3majcie Abitur tak dalej jesteście the best of!!! - Uczennica 06/07

Szybki kontakt

12 356 51 51

502 257 027

Zapisy online

Zapisz się!

Ważne!